Mereka Yang Baik Hati

Anda Pengunjung Yang Ke-

tak kisah lah kelantan ke johor DT yang menang piala FA nie, yg penting selangor saya tetap hebat !

Assalamualaikum korang... hello holla !
okay i no, i dah lama tak update blog.. okay ! i perasan jugak yang blog nie dah bersawang..
ye lah budak yang nak espiem(SPM) buzy lah sikit, study kan~ haha.. poyo jer.. 
btw tak de pon cerita yg nak story dekat korang kali.. bosan lah hari, bosan sangat nie, sbb tv dekat rumah nie rosak.. :'( tak tahu lah apa pasal ! habis running man 2 kali berturut tak dapat tngk.. insyaAllah minggu depan punya boleh tngk kott... sbb orang yg nak betol kan tv nie nak datang rabu nie.. hehee.. *lama lagi :'( (takpe senyum jer..) :D

okay lah kali ni kita cerita lah pasal result exam kita.. korang punya result exam petengahan tahun ni amacam? okay ? Alhamdulillah... saya punya result okay lah.. buat masa ni Alhamdulillah takde yg gagal(G).. dan belom ada yang (A).. :'( hmm.. tak semua paper dah dapat.. mungkin ada lah A nnti.. hehee.. InsyaAllah..

korang piala FA nie, agak2 pasukan mana yg menang? kelantan ke johor DT? haha... tak kisah lah pasukan mana yg menang yg penting selangor tetap di hatiku.. hehee.. poyo jer aku nie.. alahh..sebenarnya selangor bagi chan jer dekat kelantan dengan johor untuk bersaingan kali nie... *cakap jer lah yg selangor awak tak sehebat johor dan kelantan... :P

okay lahh sampai sini jer saya nak menaip penat lah.. hehee.. konon ! bukan nya saya berlari pon.. yoyo jer..
okay lah bye-bye... Assalamualaikum (jawab salam jgn lupa!) hehee.. :D

2 comments:

  1. inshaAllah ada A. yg tak sangka2 tu yg selalu dapat.. hehe..

    salam perkenalan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah... Amin... salam perkenalan :)

      Delete