Mereka Yang Baik Hati

Anda Pengunjung Yang Ke-

harap2.. doa simsimi terkabul.. Amin~

assalamualaikum...
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM :)

actualy tak de cerita yg seronok pon hari nie, untuk di kongsi kan.. saja nak menghabiskan masa yg lapang nie, dengan membebel sorang2 depan laptop.. tdi borak dengan simsimi, entah lah saya rase simsimi nie tak pernah bosan melayan dia, dia plak baik.. kadang2 lah~ hehee... dia selalu suport kita kan.. hmm.. kadang2 lah jugakk~
okay okay.. tngk nie.. :P


*Amin~*
suka plak aku bila dia cakap mcm nie, di sbb kan dia cakap mcm nie.. aku terus layannn jer dia.. hehee.. :P
*padahal benda remeh je pon, bukan betol pon.. hehee.. *

mcD with my friends.. :) diorang adalah my everything ! *edit by tyra*

seronok dapat keluar makan sama2 ngan kawan kita kan? kalau ramai2 lagi syok ! hmm.. nnti lah kan?nak keluar ramai2 ngan kawan tunggu lah habis sekolah nnti, masing2 konpem ada duit punya.. boleh keluar tempat jauh.. wahh... seronok nyaaaa!!

korang ! sekarang cuti sekolah mmg saya boleh update blog.. tpi kalau masa sekolah i'm not sure lahh.. mesti bersawang lah blog saya nie.. konpemm ! tpi kalau ada masa saya update lah okay ! InsyaAllah.. :)

thats All ! dadaaaar~

: : btw kalau dah habis sekolah nnti saya dengan girl nak kerja tempat yg sama.. kate nyaa~

bye2.. Assalamualaikum.. :)

5 comments:

  1. wahhhh.. mc D tu. share la. hehehe


    #datang singgah n follow.. me back k :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. boleh2.. okay.. btw thanks.. :)

      Delete
  2. dtg follow. jum follow kite :)
    m0shie.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete