Mereka Yang Baik Hati

Anda Pengunjung Yang Ke-

selamat pagi :)

Assalamualaikum.. selamat pagi.. :)
bismillahirrahmanirrahim.. *jap2.. nak jadi pemberita tv3 jap* okay.. mula kan pagi anda dengan senaman yg ringkas dan sarapan pagi.. :)

okay... selamat pagi korang *dah cakap kan tadi?* ouh ! never mind~ hari nie hari rabu.. yay! malam nie ada cerita 'that winter, the wind blows' korang tngk tak cerita tuh..? tngk la, tngk la, tngk laaaa~ best tau cerita tuh.. dah lah hero hensem, kawan hero pon hensem .. heroin dia cun plak tuh~ best.. tngk laa k.. *cyeh ! suka2 jer paksa orang*

okayy.. i want show you something !


Alamak!! comel nya lelaki tuh.. haishh ! geram plaks!

okay ! nie saya punya jangan ambik ! wekkk.. :P

tuh jer nak tunjuk sebenar nya.. hehee.. kay lahh bye2...

: : apa? post nie boring? okay tak pe esok kalau panjang umur saya update lagi.. insyaAllah.. :)

Assalamualaikum :)

4 comments:

  1. Replies
    1. haha... eh ! dia saya punya laa! hehee.. :P

      Delete
  2. kihkih.. korean fans bah pula ni :) http://missjiemarsin.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. mesti lah.. btw thanks.. :P

      Delete