Mereka Yang Baik Hati

Anda Pengunjung Yang Ke-

post yang ke 6

assalamualaikum.. bismillahirrahmanirrahim..
rase mcm nak nagis lah.. :'( boring teramat sangat ni.. :(
dah lah tv tak boleh nak bukak, so nak buat apa? haiyooo~ nak buat kerja seni? perhhh! lagi boring, nak tido? haishh! dah penat nak tido tahu tak? ya Allah.. boring nye..
hmm... nak buat mcm mne..? layan lappy jer lahh... update blog, tweet2 tuh jeeeee!
 okay! malam ni bola..tngk tv dekat bilik mak je, mak tak kasi pergi AS-SALAM, sbb conpem ramai jantan dekat sana, bak kate mak, tak molek laa mcm tuh...
okey! saya dah tekad, habis sekolah nie nak cari suami pemain bola, kan senang pergi stadium terus dapat tiket free.. hehee.. *mana lah tahu angan2, ni akan menjadi kenyataan.. hehee.. Amin~ (amin, amin, amin)

okay dah melalot dah saya nie, makin gatai plak.. kihkih.. okay lah bye2.. assalamualaikum..

: : kalau korang ada kena mana2 pemain bola, meh lah kenal kan dia dengan saya... *btw saya tak main pemain bola yg dalam malaysia nie, saya nak pemain bola antarabangsa.. cyeh! memilih ! gedik..!!

3 comments:

  1. kan ? hari ni trse sngt lh bosan . rse nk gigit je lappy . btw , awk bpe taun ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha... kan? hehee.. 17 tahun... :)

      Delete
  2. Akk sy nk tanye akk sekolah kat SMKDC kan? BTW, singgah blog sy boleh? Done follow akk.folow back maybe?

    http://bdxbjubiru.blogspot.com

    ReplyDelete